Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2007 18:03 - Участието на младите в битката за местния вот
Автор: ell Категория: Политика   
Прочетен: 811 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.10.2007 18:04


След успеха, който постигнахме на изборите за евродепутати през месец май, сега отново се готвим да покажем, че МЛАДИТЕ МОГАТ.

Голямата ни победа от евроизборите е безспорна – Петя Ставрева, член на младежката организация на БЗНС-НС бе избрана за евродепутат.  За няколко месеца в Европарламента тя доказа, че младите и активни хора в земеделската организация могат да се справят с всякакви предизвикателства и да бъдат полезни не само на собствената си организация, а и на целия български народ.

 

Сега ни предстои друга голяма битка – местните избори на 28 октомври 2007. Нашата организация отново заложи на младите. Втори в листата на БЗНС в София е Георги Димитров – член на ЗМС-София. Той е издигнат и за кмет на район “Подуяне”.

Георги Димитров е  в ръководството на ЗМС – София  и е член на Управителния съвет на БЗНС. За годините си той е успял да натрупа изключително богат политически и организационен опит. Участва активно в работната група на младежки политически, неправителствени и синдикални организации, както и в работната група на дясно-центристките политически организации. Инициатор е на създаването на работна група по превенция на наркотиците и

на работа по реставриране на обществени паркове и градини.

Дейността му в неправителствената сфера се изразява в организирането на семинари, работни срещи, брифинги и кръгли маси по общественозначими теми. Има дългогодишен опит в организирането на младежки, културни и спортни мероприятия; мероприятия, свързани с деца в неравностойно положение, както и подпомагане на пансиони и домове за временно настаняване.

Не на последно място Георги Димитров е добре познат в медийното пространство – има редица медийни изяви, участва в дебати по общественозначими и политически теми.

Георги е млад и активен човек, който е доказал че иска и може да се бори за каузата на земеделското движение, че иска и може да променя общественото мислене в позитивна и конструктивна посока, че иска и може да работи за доброто на хората.

И най-важното – Георги е почтен!

Успех, Жоро! Целият ЗМС-София стои зад теб! Вярваме в победата, вярваме в теб! И знаем, че ще успееш!

 http://gdimitrov.blog.bg/



Тагове:   младите,   вот,   местния,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ell
Категория: Политика
Прочетен: 411939
Постинги: 91
Коментари: 187
Гласове: 447
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930