Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2008 22:38 - БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТЕНИС ХЕПЪНИНГ
Автор: ell Категория: Политика   
Прочетен: 1540 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.05.2008 23:25


image 

На 6 и 7 юни 2008 г. в Стара Загора, на Общински тенис комплекс в парк Аязмото, ще се проведе БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТЕНИС ХЕПЪНИНГ с участието на сестри Мануела, Катерина и Магдалена Малееви, повече информация, за които можете да намерите на интернет адрес http://www.maleevaclub.com/sisters.html.


ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА

6 юни - "Арт комплекс" Стара Загора http://arthotel-stz.com

 

19 00   Благотворителен коктейл и търг
Ще се проведе в ресторанта на комплекса. На него ще се продават спортни аксесоари и предмети със „спортно-историческа” стойност, предоставени от фамилия Малееви.

Входът за Благотворителния коктейл и търга ще бъде с куверти на стойност 50 лв., които могат да се получат от организаторите.

 

7 юни - Общински тенис комплекс Стара Загора

900- Благотворителен национален тенис турнир по двойки, организиран от тенис клуб "Августа Траяна" - Стара Загора. В него ще участват представители на тенис клубове от страната. В турнира ще бъде излъчена двойката, която получава правото да играе срещу сестри Малееви. Заявки за участие се приемат на е-mail: n tennis@charity-tennis.info Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите   или на тел. imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage042/602155image.

Такса участие 50 лв. на двойка.

Турнирът се осъществява със съдействието на „ЗАГОРКА” АД

 

7 юни - Общински тенис комплекс Стара Загора 

9 00–12 00      Демонстрационен детски тенис полуден.
По време на събитието деца от Стара Загора ще имат възможност да се докоснат до магията на най-успелите българки в световния тенис.

16 00–19 00   Демонстрационен спектакъл за възрастни.
В него 12 тенисисти (мъже и жени от цялата страна) ще имат възможност да играят със световните легенди.
Ще бъдат изиграни:

  1. 5 тайбрека по двойки, като във всяка двойка ще участва една от сестрите и един от спечелилите чрез Благотворителен търг правото да играят. Търгът ще се проведе по врема на Благотворителния коктейл на 6 юни между подалите заявка за участие.

  2. Един тайбрек по двойки между две от сестрите срещу двама, определени сред участниците в Благотворителен национален тенис турнир по двойки, организиран от тенис клуб  „Августа Траяна” – Стара Загора.

  3. Демонстрационен тенис мач между сестри Малееви.
     

Демонстрационният спектакъл за възрастни се реализира с подкрепата на „ЗАГОРКА” АД.

Входът за демонстрационния спектакъл е свободен.   

 

Събраните средства по време на събитието ще бъдат разходвани за следните КАУЗИ:

Лечение на деца с увреждания (70%)

По инициатива на Мануела Малеева и с подкрепа на Швейцарската фондация “Swissclinical” ще стартира проект за лечение на български деца с ортопедични заболявания. Швейцарски лекари доброволци, съвместно с екип от български специалисти, ще извършват ортопедични операции на деца в Стара Загора. Изключително важни в случая са следоперативните грижи, които ще се осъществяват от български специалисти. Средствата са необходими, както за операциите и следоперативните грижи, така и за изграждане и оборудване на ортопедичен медицински център в Стара Загора. Този проект ще допринесе и за усвояване на опит и добри швейцарски медицински практики от български медици.

Залесяване на опожарените гори в Старозагорския регион, в рамките на кампанията „ДА СПАСИМ ГОРАТА!” (20%)

До момента в кампанията са осигурени средства за възстановяване на над 100 дка гора. За кампанията и старта на залесяването можете да получите информация от: http://www.fund-sz.org http://www.go-starazagora.org http://www.chambersz.com/index.php/content/view/11245/112/ http://www.gorichka.bg/index.php?p=36&l=1&id=83, интернет сайт, иницииран от Магдалена Малеева. Всеки може да се включи допълнително с дарения или доброволчески труд.  

Развитие на детския тенис в Стара Загора (10%).
Средствата ще се използват по предложена програма от Тенис клуб „Августа Траяна”

Събитието се реализира от: Фондация „Обществен дарителски фонд – Стара Загора”,  сестрите Мануела, Катерина и Магдалена Малееви

Заявки за спонсорство и медийно партньорство, за участие в благотворителния търг и благотворителния тенис турнир, както и допълнителни въпроси можете да отправяте на e-mail  n tennis@charity-tennis.info Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите или на тел. imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage042/602155image.

 



Тагове:   тенис,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ell
Категория: Политика
Прочетен: 411995
Постинги: 91
Коментари: 187
Гласове: 447
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930